23948sdkhjf

Kompetansebedrift på flyttefot

Det er hektiske dager for Re-Turn AS i Fredrikstad. Selskapet forlater industriområdet Øra, der det ble etablert i 1998, og flytter inn i mer moderne lokaler og ikke minst inn i et aktivt plastmiljø hos Biobe i Fredrikstad.

Re-Turn er en kompetansebedrift med fem ansatte. Bedriften er godt utstyrt og har en av landets beste kunnskaper om bruk av gjenvunnet plast i nye produkter.

Ved å flytte virksomheten til Biobe samlokaliseres Re-Turn også med sitt søsterselskap Re-Organic AS.Re-Turn AS har de siste 20 årene bygget opp et moderne laboratorium for testing av belegg, kompositter og termoplaster.

I det viktige og omfattende miljøprosjektet, SirkulærPlast, som startet i 2017 og avsluttes i februar 2020 (https://www.ostfoldforskning.no/en/projects/sirkulaerplast/), har Re-Turns kompetanse og lab.utstyr vært helt sentrale for resultatene som prosjektet har gitt.

Arbeidet i SirkulærPlast og med testing av termoplast for øvrig har resultert i en betydelig oppgradering av lab.utstyr og kompetanse på det å benytte brukt plast i nye produkter. Dette, kombinert med muligheten til å sprøytestøpe testemner «in house», gjør at Re-Turn nå har et komplett tilbud for kvalitetstesting og -sikring av resirkulert plast til norsk plastindustri.

Re-Turn AS vil være fullt operativ hos Biobe i Kampenveien i Fredrikstad fra midten av februar i år.

Kilde: Pressemelding fra Re-Turn

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Anbefalte artikler

Send til en kollega

0.054