23948sdkhjf

K 2019: Revolusjon innen sakte granulering

Under K-messen i Düsseldorf vil svenske Rapid Granulator vise frem noe de mener er den største innovasjonen innenfor såkalt slow speed-granulering, altså sakte granulering, på flere år.

- Rapid OneCUT PRO betyr mindre støv, mindre støy, mindre energiforbruk og betydelige driftsfordeler, skriver de i en melding.

Sammen med den økende etterspørselen etter effektive og pålitelige resirkuleringsløsninger, vil Rapid Granulator, en av de ledende leverandørene av granulasjonsslipere og makuleringsmaskiner i plastindustrien, eksponere besøkende i K 2019 for den største innovasjonen innen Slow Speed-granulering på nesten to tiår.

 OneCUT PRO gjør det mulig for injeksjonsstøpeindustrien å justere hastigheten på granulering med en lavere hastighet fra den etablerte hastigheten på 25 o / min til et område på 15-35 o / min (pluss / minus 40% rotorhastighet) for å optimalisere den granulære kvaliteten til det spesifikke materialet.

Ytterligere revolusjonerende fordeler med den nye maskinen er det operatørvennlige "Open Hearted" -designet gjennom det patenterte QRR-systemet (Quick Rotor Release) og bruken av en innovativ energibesparende teknologi - EnergySMART. I Q 2019 vil Rapid Granulator ha fire av disse nye maskinene som kjører på standen sin (Hall 9 E19), og de vil fremheve de fremtidige generasjonene av ThermoPRO- og RAPTOR DUO-maskinene sine.

Hall 9, stand E19

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.078