23948sdkhjf

Slutter som daglig leder

Biri-bedriften Nordic Isoelementer får ny daglig leder, nå gründer Frank Åser trapper ned.

– Det er en tid for alt, og nå skal jeg forsøke å være litt pensjonist, sier Frank Åser til Oppland Arbeiderblad (oa.no) (bak betalingsmur), som har omtalt saken.

Nordic Isoelementer har vært gjennom en endringsprosess de siste månedene, og sist vår solgte Åser sin aksjepost til familien bak Vartdal Plastindustri AS på Sunnmøre.

Når Åser nå trekker seg tilbake som daglig leder av Biri-bedriften, trer driftsleder Arild Stuldalen inn som daglig leder, skriver oa.no.

Det var i 1995 at Åser etablerte bedriften som driver med produksjon av isolasjonsprodukter på Biri. Selskapet har siden oppstarten gjort det bra, og vokst jevnlig, og for to år siden solgte han mesteparten av selskapet til Vartdal Plastindustri.

SLUTTER: Frank Åser etablerte Nordic Isoelementer i 1995. Nå går han over i en annen rolle i selskapet. FOTO: PRIVAT

– Jeg ønsket å sitte igjen med 34 prosent. Formålet med det var å sikre at Vartdal fortsatte virksomheten vi har klart å skape på Biri. Nå føles det trygt, og det er ingen grunn til å sitte på aksjene lenger, sier Åser til oa.no. Selv om han går av som daglig leder vil han fortsatt være tilknyttet bedriften. Han skal blant annet jobbe med salg og prosjektarbeid.

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.094