23948sdkhjf

K 2019: Dosering og blanding etter fremtidens krav

Denne uken er det endelig duket for K-messen i Düsseldorf. I forkant av messen har Plastforum produsert en rekke artikler om spennende ny teknologi og banebrytende produkter som skal vises frem på messen. De finner du her

Blant disse er Motan-colortronic, som har utviklet en hel rekke nye produkter tilpasset fremtidens krav til håndtering av nye materialer for sirkulær økonomi.

Spectroplus er et nytt doserings- og blandingssystem utviklet for ekstrudering og blanding. Systemet erstatter den forrige Graviplus-serien, skriver Plastnet.

Med den modulære utformingen kan systemet håndtere pulver så vel som granulater, korn, væsker og flak. Doseringssystemene kan også utstyres med Spectroflex doseringsmodul, som er tilgjengelig som enten gravimetrisk eller volumetrisk dosering.

Les også: Overflatemesse blir hel-nordisk

Metroflow er et gravimetrisk materialsug for vakuumsystemer der strømmen overvåkes nøyaktig i sanntid gjennom et gravimetrisk veiesystem. Materialsuget er spesielt egnet for bruk i et Industry 4.0-miljø.

Luxor CA A er en ny trykkluftsdrevet tørkeserie med optimalisert kontrollenhet med integrert ETAplus-teknologi designet for små og mellomstore materialstrømmer. Tørketrommelen som er plassert direkte på maskinen eller på et separat stativ, fås i fire forskjellige størrelser med 8, 15, 30 og 60 liter containere.

Metro SG-serien for sugematerialer er tilpasset for også å håndtere store strømmer av flak og regranulater. Metro G-serien (Granules) er tilgjengelig i tre størrelser 60, 100 og 150 liter. Metro R (Regrind) er spesialdesignet for regranulering og er tilgjengelig i samme størrelser.

Det samme gjelder Metro F (Flakes). Siden materialer av typen flak danner broer, har dette blitt utstyrt med en ekstra stor utgangsdør.

Hall 9, stand C64

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Redaksjonen anbefaler

Send til en kollega

0.14