23948sdkhjf

Norske Backer til Plastteknik Nordic-messen

Denne uken er det omsider duket for vårens store begivenhet for den skandinaviske plastindustrien; Plastteknik Nordic-messen.

Messen, som går av stabelen onsdag 8. mai og torsdag 9. mai, finner sted i Malmömessen i Malmö, feirer 10 år i år og dette vil definitivt merkes.

Les mer om selve arrangementet her.

I anledning messen, hvor Plastforum kommer til å være tilstede, tok vi kontakt med en av de norske bedriftene som også tar turen til Malmö i anledning Plastteknik Nordic.

Norske Backer, som er basert i Kongsvinger og eies av svenske Nibe under Elementer-avdelingen, spesialiserer seg på varmeelementer og produksjon av spesialdeler.

Bedriften, som har rundt 50 ansatte i Norge, vil vise frem noen av sine produkter under messen i Malmö:

- På messen i Malmø vil vi spesielt vise frem vår produksjon av Mica-elementer. Disse blir håndlaget etter ønske fra våre kunder og er spesielt mye brukt i plastindustrien, forteller Stian Gundersen, Salg- og Markedssjef hos Norske Backer til Plastforum.

- Vi vil også vise frem de andre sider av vår produksjon rundt prosessvarme, samt hva vi kan tilby gjennom vårt konsern NIBE og Backer Gruppen, legger Gundersen til.

Norske Backer, som også har en avdeling i Moss hvor de blant annet har nordens største sortiment med høyeffektselementer, ser frem til å stille ut under Plastteknik Nordic:

- Vi har store forventinger til deltagelsen på messen og gleder oss til å vise frem våre kvalitetsprodukter for plastbransjen, avslutter Gundersen.

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Anbefalte artikler

Send til en kollega

0.094