23948sdkhjf

Deckerform tar Toyo til Europa

German Deckerform har tatt japanske Toyo og dets helelektriske sprøytestøping maskiner til det europeiske markedet. Maskiner er tilgjengelige fra 50 til 1300 tonn.

- Det er energieffektive presisjonsmaskiner som beholder det de lover, sier Anna Tschacha, administrerende direktør og datter til selskapets grunnlegger Rosemarie og Franz Tschacha.

Deckerform har etablert et europeisk Toyocenter i Italia, der maskinene er skreddersydd for europeiske standarder.

- Vi har eksklusivt byrå i Tyskland, Østerrike, Lichtenstein. Vi har også byrå for sprøytestøping i Russland, men ingen eksklusiv avtale, sier Anna Tschacha til Plastforum.

Selskapet hadde et salg på 15 millioner euro i 2018. To tredjedeler av salget kommer fra produksjon av støypeverktøy. Resten kommer fra ulike produktutviklingsprosjekter, maskinbearbeiding og robotiseringsprosjekter.

-Vi kan tilby våre kunder komplette løsninger fra verktøy til maskin og robot og er overbevist om at dette er fremtiden, sier Anna Tschacha når Plastforums svenske søsterside møter henne på en konferanse i Ljubljana, Slovenia.

I løpet av året vil Deckerform blant annet implementere programvare for å digitalisere sine freseprosesser i verkstedet.

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.078