23948sdkhjf

Solgte rengjøringsmaskiner for én million kroner

Rema Distribusjon Norge har kjøpt 22 Nilfisk rengjøringsmaskiner av TESS.

TESS har nylig overlevert rengjøringsmaskinene til Rema Distribusjon ved konsernets nye sentrallager på Vinterbro. Maskinene skal forenkle renholdet ved det gigantiske lageret på hele 77 000 kvm. Lageret åpnet offisielt fredag 1. februar og tilsvarer størrelsen på Nordby kjøpesenter.

Rengjøringsbesetningen hos Rema fikk en grundig opplæring fra Nilfisk av de nyanskaffede maskinene.

– Nilfisk oppfattes som veldig brukervennlig og lettvint, forteller Lars Ullersmo, assisterende driftssjef ved Rema Distribusjon Norge AS.

Bjørn Erik Halvorsen, kundeansvarlig ved TESS Øst, var til stede ved overleveringen.

– Leveransen er et resultat av et veldig godt samarbeid. Vi har lenge hatt god kontakt med både Nilfisk og Rema. Vi har lagt stor vekt på service, sier han.

Leveransen på 22 rengjøringsmaskiner består av enkle støvsugere, ryggstøvsugere, batteridrevne kontorstøvsugere, kombimaskiner, samt små og store gulvvaskemaskiner.

– Vi har selvsagt hatt møter med andre og sammenlignet leverandører angående utstyr. Til slutt havnet vi på Nilfisk og TESS, sier Lars Ullersmo.

Leverandørvalget falt på TESS på grunn av meget god service og tilfredsstillende kundebehandling. Nilfisk-maskinene ble valgt basert på erfaring fra tidligere rengjøringsmaskiner. TESS Ski står for hele leveransen til Rema 1000.

Samarbeidet mellom Nilfisk og TESS er i utvikling, og det prosjekteres med flere leveranser av samme typer maskiner. Nylig solgte TESS også åtte gulvvaskemaskiner fra Nilfisk til Glitre Energi.

Kilde: TESS

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.396