23948sdkhjf

Utvider produksjonen av organiske peroksider

Nouryon har mer enn doblet produksjonskapasiteten for å møte økt etterspørsel i det internasjonale markedet.
Nouryon (tidligere kjent som AkzoNobel Specialty Chemicals) har nå mer enn doblet kapasiteten for emulsjonsbaserte, organiske peroksider ved anlegget i Los Reyes, Mexico for å møte økt etterspørsel fra kunder i spesielt det nordamerikanske markedet for polyvinylklorid (PVC).

Selskapet introduserte emulsjonsbaserte peroksider til Nord-Amerika i 2018. Disse skal være sikrere alternativer til løsemiddelbaserte peroksider for fremstilling av PVC. Som kjent brukes PVC i et bredt spekter av produkter, inkludert rør, dører, vinduer, teknisk/medisinske produkter og hjemmepleie. De nye peroksidene skal også gjøre at produktet blir av høyere kvalitet.
 
- Vi har utvidet produksjonskapasiteten raskt for å møte etterspørselen, og vi er klare for ytterligere å øke kapasiteten for våre kunder i fremtiden, sier Johan Landfors, administrerende direktør for polymerkjemi ved Nouryon.  .

Emulsjonsbaserte peroksider spiller også en nøkkelrolle i Nouryons patenterte kontinuerlige initiatordosering (CiD) -teknologi, som gjør at PVC-produsenter kan øke reaktorutgangen med opptil 40 prosent med minimale investeringsutgifter.

Los Reyes-utvidelsen er den siste i en rekke vekstinvesteringer fra Nouryon for bedre å betjene kunder i det internasjonale polymermarkedet. Et annet utvidelsesprosjekt i Mexico blir ferdigstilt i år. Ytterligere kapasitet er også planlagt i Brasil, Kina og India. 
Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.094