23948sdkhjf

Bli med Plastforum til K messen!

Tradisjonen tro opprettholder Plastforum fellesreisen til K messen i Düsseldorf i oktober.

Plastforum har inngått samarbeid med Expert Reiser og Norsk-Tysk Handelskammer om å fortsette vårt mangeårige reiseopplegg til K-messen i Düsseldorf.

Dette er en den største messen for plastindustrien som finnes, og som arrangeres hvert tredje år. I år er det igjen klart for ny messe. Den går av stabelen i perioden 16. til 23. oktober.

Sist gang messen ble arrangert, var det nærmere 250.000 besøkende på messen.

De siste gangene messen har vært arrangert har Plastforum invitert til en tur for bladets lesere. I og med at Plastforum opphørte å eksistere i papirutgave fra 1. januar i år, og nå kun er å lese på nett, så har det vært litt usikkerhet knyttet til en eventuell lesertur til messen i Düsseldorf.

Eieren, Nordiske Medier, ønsker å fortsette tradisjonen med norsk fellesreise til K-messen og det altså inngått samarbeid med Expert Reiser og Norsk-Tysk Handelskammer om gjennomføringen av turen.

Billetter til denne turen er nå sluppet, og kan bestilles her

- Vi er fornøyd med at vi sammen med våre to samarbeidspartnere kan invitere til en fellesreise til en av verdens største messer for plastindustrien. Vi har allerede fått mange forespørsler fra leserne, så det er ingen tvil om at dette er populært, sier Geir Ole Ørnes, Country Manager i Nordiske Medier.

Leserturene vil arrangeres i tre forskjellige puljer:

Tur 1: Tirsdag 15. oktober – fredag 18. oktober

Tur 2: Fredag 18. oktober – søndag 20. oktober

Tur 3: Søndag 20. oktober – onsdag 23. oktober

Det vil være representanter fra Plastforum tilstede ved de to første av turene.

Det er begrenset med plasser på turene, og det fylles opp kjapt, så det anbefales å bestille billetter så fort som mulig for å sikre plass.

Mer informasjon om messen og hvilke fordeler som ligger i å delta på turen følger fortløpende på plastforum.no fram mot messen i oktober.

Alle spørsmål rundt reisen kan rettes til reisearrangøren, Expert Reiser.

Påmelding kan gjøres via Expert Reisers nettsider ved å klikke her.

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.11