23948sdkhjf

H. Clausen med i PackSynergy

PackSynergy, som selv kaller seg Europas største forening for små og mellomstore emballasjebedrifter, satser nå også i Norge.

Med seg på laget i Norge har de fått med H. Clausen AS, og denne og Samuel Grant Packaging i Storbritannia har nå PackSynergy 14 bedrifter i 14 europeiske land, skriver Packnews.

H. Clausen har en lang historie å se tilbake på – selskapet ble etablert allerede 1846 i Ytre Enebakk ved Oslo, og bedriften har et vidt spekter av emballasjematerialer og pakkmaskiner, som også inkluderer installasjon og service.

Administrerende direktør Kyrre Clausen i det norske selskapet sier han er på sin side spent på de nye mulighetene PackSynergy vil gi. 

– Jeg har sterk tro på at internasjonalt nettverkssamarbeid er vitalt for at vi skal overleve og for vår framtidige utvikling. Kontinuerlig utvikling er et must for oss, og jeg er overbevist om at det finnes ekspertise i PackSynergy som hjelper oss å mestre fremtidens utfordringer, sier han til Packnews.

Adm. dir. i PackSynergy, Thomas A. Bohr, sier at H. Clausen har en svært sterk posisjon i Norge, og at man nå er glade for å være representert i Skandiniavia. Han forteller videre at nettverkssamarbeid mellom uavhengige selskaper er en ideell vei fremover i dagens dynamiske og disruptive markeder.

– Små og mellomstore bedrifter har stor nytte av et sterkt nettverk for å tilpasse seg fremtidens automatisering og digitalisering, uttaler han.

Med hovedkvarter i Leeds har Samuel Grant Packaging tre forgreininger i England. Ifølge Baur er det familiedrevne firmaet som ble etablert i 1981 en tungvekter på de britiske øyer.

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.062