23948sdkhjf

Skal selge Kodaks 3D-skrivere i Norden

3D Center i svenske Västervik har inngått avtale med Kodak 3D Printing for å starte salg av Kodaks 3D-skrivere i Norden. Avtalen inkluderer alt fra salg av maskin, programvare, materialer til servicetjenester.

Kodak, som hovedsakelig er kjent som et teknologiselskap med fokus på bildebehandling, er fortsatt en relativt ny aktør i 3D-markedet. Det var i 2017 at selskapet kom med nyheten om konsernets første 3D-skriver: Kodak Portrait Printer. Det var imidlertid ikke før Formnext-messen i Frankfurt at maskinen ble introdusert til et publikum.

– Kodaks investering i 3D-print er gjennomtenkt og selskapet har til hensikt å bli markedsleder i desktop FDM (Fused Deposition Modeling - Additive Manufacturing Techniques, som vanligvis brukes til prototypeproduksjon, red. anm). Det er et segment som for tiden øker betydelig, med nesten dobling av antall solgte enheter per år. Vi er veldig fornøyde med nå å kunne inkludere maskinene fra Kodak 3D-Printing i vår profesjonelle portefølje av 3D-skrivere, sier Ulf Qviberg, adm. direktør for 3D Center.

3D Center vil motta en demomaskin nå i desember, mens kundeleveransene starter i begynnelsen av januar 2019.

(Kilde: Claes Nordström | claes.nordstrom@agi.se)

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.078