23948sdkhjf

Tenker stort i Trøndelag

I monteringshallen ruller et vogntog ut med ny logo og nyfolierte sidevegger, mens en fullvoksen gravemaskin klargjøres for å kjøre inn i hallen der de kan foliere alt fra trehjulssykler til helikoptere.

Daglig leder Ole Gunnar Vestvik er som vanlig høyt og lavt i produksjonen, og tar selv ansvaret for å kjøre gravemaskinen inn i hallen. Det skjer med like stødig hånd som han håndterer selskapets nye Océ Colorado 1640 fargeplotter. Etter fire måneders drift med Canons UV Gel-teknologi er GV-sjefen full av lovord om selskapets nyeste investering.

– Océ Colorado har vist seg som en utrolig effektiv produksjonsmaskin, som i høst har løftet produksjonen vår til et nytt nivå. Gjennom en årrekke har vi benyttet solvent-teknologi, og det gjør vi fremdeles, men vi fattet umiddelbart interesse for Canons UV Gel-teknologi da vi fikk den presentert av Kjell Ingar Hofstad fra vår lokale Canon-forhandler Saxvik kontorsenter AS.

Installasjon og opplæring av Canon-plotteren ble gjennomført på en utmerket måte, og siden i sommer har vi produsert 3000 kvadratmeter print på et stort utvalg av ulike materialer. Når vi i tillegg erfarer at blekkforbruket er lavt og vi også vet at vi får lokal service og oppfølging fra Canon og Saxvik kontorsenter, trenger jeg ikke kalkulator for å slå fast at dette blir en god og lønnsom investering for oss, sier en fornøyd leder for GV Reklame på Verdal.

GV Reklame produserer ulike typer skilt, lysreklame og kjøretøydekor for næringsliv, offentlige etater og andre i Midt-Norge. For to år siden flyttet de inn i nytt og skreddersydd produksjonsbygg, med stor monteringshall for alle typer kjøretøy og med storbilvask vegg i vegg. Ole Gunnar er andre generasjon eier og driver av selskapet, og han har selv tegnet produksjonslokalene.

– Vi har et miljø med 16 medarbeidere som liker utfordringer og raske avgjørelser, og alltid er opptatt av å finne de beste produksjonsløsningene for kunden. Når vi hele tiden ser resultatene av det vi produserer, på kjøretøy, bygninger og andre steder i regionen, er det både motiverende og inspirerende. Vår produksjon hjelper næringslivet med å skape bedre synlighet, slik at de kan gjøre suksess med sine produkter og tjenester, det er noe av det mest tilfredsstillende med å være i denne bransjen, sier Ole Gunnar Vestvik.

GV Reklame benytter i første rekke Océ Colorado til produksjon av trykt folie og andre materialer til bruk i kjøretøydekor og skiltproduksjon. De legger ikke skjul på at de er imponert over produksjonshastigheten.

Imponerende høy printhastighet, alltid med høy kvalitet, samtidig som det er enkelt å bytte mellom ulike materialer, hele tiden med sluttresultater som er monteringsklare rett fra printeren. Samlet sett er det egenskaper som bidrar til at vi kan gjøre en enda bedre jobb for kundene våre, og dermed gjøre oss mer konkurransedyktig, oppsummerer et optimistisk team som – ihvertfall i øyeblikket - har landets nordligste Colorado-printer.

Kilde: Pressemelding fra Canon

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.078