23948sdkhjf

Industri Futurum – Fremtiden produsert i Norge

19. og 20. november er dagene hvor alle som er interessert i industriell utvikling bør ta turen til Gardermoen og Norsk Industris store arrangement Industri Futurum! I år er det bl.a. lagt stor vekt på digitalisering og ny teknologi – om hvordan det vil påvirke oss fremover. Og du hører om hvordan teknologien kan sikre produksjonen i hjemlandet.

På Industri Futurum møter du innpå 90 toppledere og eksperter fra inn- og utland som foredragsholdere. I år er det bl.a. flere foredrag og aktiviteter knyttet til digitalisering og om hvordan den griper inn i hele verdikjeden, herunder om hvordan nye produkter, markeder og forretningsområder utvikles.

Ny teknologi påvirker også i stor grad markedsmodellene, og mange bedrifter satser betydelige midler i den tjenesteytende og digitale delen av sin virksomhet.

Kunnskap og inspirasjon er nettopp noe av det Industri Futurum skal gi til industribedrifter, ledere og ansatte. Gjennom å vise frem en rekke digitale og teknologiske nyskapinger i mange bransjer gir konferansen et innblikk i fremtidens avanserte industri. På konferansen vises også hvordan et felleskap mellom utdanning, forskning og industri – støttet av virkemiddelapparatet – kan forsterke et allerede høyt teknologisk nivå ved å utnytte de muligheter som følger av digitalisering og økt datakraft.

Vi anbefaler et besøk til Clarion Oslo Airport Hotel på Gardermoen 19. og 20. november. Merk deg : Neste gang det er Industri Futurum, tar vi trolig med oss vår egen konferanse for Plast- og komposittindustrien inn i arrangementet. Vi har vært i møte med Norsk Industri om dette, og vi ser for oss at plastindustriens deltakere er med på en fellesdag med hele industri-Norge for så å fortsette en dag hvor vi fokuserer på vår egen bransjeutvikling og plastteknologi. Men det er altså først ved neste Industri Futurum, trolig i Oslo i månedsskiftet januar/februar 2020.

Om årets arrangement, se:

https://www.norskindustri.no/kampanjesider/industrifuturum

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.08