23948sdkhjf

Sjefsbytte i JEC

Eric Pierrejean er utnevnt til ny CEO i JEC Group etter Frédérique Mutel. Sistnevnte, med en lang karriere bak seg i JEC, ble for øvrig i juli i år utnevnt til «offiser» i den franske «Æreslegionen» (Ordre National de la Légion d'honneur) for nettopp sin lange innsats for JECs komposittmesser over hele verden.

Vi starter med Frédérique Mutel, som har vært CEO i JEC Group siden 1997. Det er ingen som helst tvil om at hun gitt et betydelig bidrag til internasjonal eksponering av komposittindustrien. At hun ved sin avgang fra JEC samtidig får en ny og høyere posisjon i «Légion d'honneur», den høyeste, sivile utmerkelsen som gis i Frankrike, er selvfølgelig en svært hyggelig gest overfor henne og den virkelige kronen på verket for 20 års innsats for å fremme internasjonal komposittindustri.

Før Frédérique Mutel kom til JEC Group hadde hun hatt ledende stillinger i selskaper som Dassault, Accenture og Thales. Hun ble for øvrig ble utnevnt til ridder av Légion d'honneur, som er den første av fem nivåer av prisen, allerede i 1999. Nå har hun altså fått «offisersgraden».

Eric Pierrejean er altså utnevnt som ny CEO i JEC Group. Han begynte i JEC-organisasjonen i januar i år.  Nå får han ansvaret for å styre den videre utviklingen av selskapet etter to tiår med vekst under Frédérique Mutels ledelse.

Før han kom til JEC Group, var Eric Pierrejean fra 2011 til 2017 divisjonsdirektør i Comexposium. Tidligere har han flere ledende salgs- og markedsstillinger og med mer enn 15 år bak seg i bilbransjen, for selskaper som BMW Group og Land Rover samt i salg av sportsutstyr (Nike).

Adeline Larroque er også ny i toppledelsen i JEC Group. Hun blir ny messeansvarlig for JEC World i Paris, som er den største av messene som JEC Group arrangerer. Larroque får også ansvaret for messene på andre kontinenter. Hun har lang erfaring fra messevirksomhet og har arbeidet i en rekke land i alle verdensdeler.

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.125