23948sdkhjf

«Speakers Corner» på NTNU i Gjøvik – bruk muligheten!

Harald Bertin Jøsendal er universitetslektor ved NTNU i Gjøvik. I høst skal han kjøre emnet «TEK3101: Produksjonsmetoder for plast og kompositt» for studentene. I deler av emnet vil han gjøre det som en slags «speakers corner» - der plast- og komposittindustrien selv kan presentere seg.

Harald sier til Plastforum at leverandører av materialer, maskiner og utstyr, plastbearbeidende industri og alle andre som ønsker å presentere produkter eller kompetanse nå kan gjøre dette direkte til studentente i plast- og komposittfaget ved NTNU.

Han vil også invitere lokal industri på Gjøvik og Raufoss som lyttere og talere.

Forelesningene vil finne sted i perioden 23. august til 9. november. De holdes hver torsdag fra 08.15 til 10.00 og på fredager fra 10.15 til 12.00.

Ildsjelen Harald håper på respons fra plast- og komposittindustrien, at det er en del selskaper som vil besøke NTNU i Gjøvik og fortelle om seg selv og sin virksomhet. Det skal ikke koste noe å snakke. Grunntanken med «speakers corner» er at hvem som helst kan reise seg opp å snakke. Helt gratis. Det betyr at store og små stiller likt. Og forelesningene kan deles mellom en flere selskaper

 Det er populært å studere på NTNU i Gjøvik nå. Årets tall for søkere og opptak slår alle tidligere rekorder. Det er nå 3,2 søkere per studieplass ved NTNU i Gjøvik. Det er en økning fra 2,6 i 2016.

I år får 1681 tilbud om å studere ved NTNU i Gjøvik. Det betyr at de studentene som får plass er godt motivert og de har et godt akademisk grunnlag fra videregående skole.

Våren 2019 uteksamineres de første studentene fra NTNU i Gjøvik som har en komplett fordypning i plast- og komposittfaget.

 La ikke denne glimrende muligheten til en presentasjon gå fra deg og selskapet ditt! Perioden er altså fra 23. august til 9. november.

Nærmere informasjon og booking av tid skjer til Harald Bertin Jøsendal på e-post:  harald.b.josendal@ntnu.no

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.078