23948sdkhjf

Hedersprisen til Paal Fischenich

Under middagen på Plast- og komposittkonferansen 2018 i Sandane, ble daglig leder i Norsk Komposittforbund, Paal Fischenich, tildelt Polymerindustriens Hederspris for 2018.

Juryen for Hedersprisen hadde i år sju meget verdige kandidater for vurdering. Valget falt på Paal.

Årets jury har bestått av Jon Hermansen fra Biobe (juryleder), Alf Egil Jensen fra FiReCo og Silje Aschehoug fra i4plastics/SINTEF. Det var de to sistnevnte som leste opp begrunnelsen og overrakte prisen, en plakett i akryl, til vinneren. Plaketten er forøvrig produsert av flexiform AS i Fredrikstad. 

 Silje Aschehoug trakk frem følgende om Paal ved utdeling av prisen:

«Årets vinner er utdannet kjemiingeniør i 1973. Han har bakgrunn fra markedsføring av kjemiske produkter i inn- og utland, og har jobbet med kompositter siden 1993.

Årets vinner har et sterkt engasjement, og sies å kunne snakke på både innpust og utpust når saken krever det.

Vinneren har vært en pådriver for å bevare et godt polymermiljø i Norge, har kjempet for plast- og komposittindustriens interesser, og vært dens talerør i faglige og industripolitiske spørsmål. Han var pådriveren for å stifte Norsk Komposittforbund i år 2000, og har bidratt i både drift og gjennomføring av denne organisasjonen i over 18 år.

Vi vil på vegne av polymerbransjen i Norge tildele deg vår hederspris. Dette gjør vi for å takke deg for den innsatsen du har gjort for hele bransjen generelt, og komposittindustrien spesielt. Vi ønsker deg alt godt videre som pensjonist og med mer tid sammen med familie og gode venner.

Gratulerer til Paal Fischenich i Norsk Komposittforbund».

 Hedersprisen er ment som en anerkjennelse for arbeidet som er lagt ned over tid og som har og har hatt betydning for bransjen. Paal har vært en sentral person i norsk polymerindustri i flere ti år. Han gir seg i arbeidslivet mot slutten av dette året, og det var en beveget Paal Fischenich som fikk unison hyllest og som deretter takket for utmerkelsen.

Vi slutter oss til gratulantene!

Asle Isaksen

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.094