23948sdkhjf

Ny toppsjef i Norner

Kjetil Larsen er utnevnt til ny adm. direktør i Norner AS etter Tine Rørvik, som går over i stilling som direktør hos Norners eiere, SCG Chemicals.

Kjetil Larsen er allerede i gang i sin nye jobb. Han har doktorgrad i polymerteknologi og mer enn 25 års ledererfaring fra store, internasjonale selskaper. Han kom til Norner fra stillingen som leder for energidisponering og handel i Skagerak Kraft AS. Fra tidligere jobber har han bred bakgrunn i innovasjons- og forretningsutvikling i hele polymerverdikjeden, bl.a. fra Protan, Amiantit/Flowtite og Borealis.

Tine Rørvik trer nå altså inn som direktør hos Norners eiere, SCG Chemicals. Her får hun ansvaret for å lede SCGs aktiviteter i Europa. Hun blir også medlem i Norners styre.

Styret har stor tro på Kjetil Larsens brede, internasjonale erfaring og hans tekniske kompetanse innenfor plast og kompositter. Kombinert med tidligere lederstillinger, arbeid med forretningsutvikling og markedsføring, tror styret på en god utvikling fremover.

Også de ansatte og eierne mener Kjetil kommer til å bidra sterkt til videre fremgang og vekst  for selskapet.

Norner opplevde rekordomsetning og god inntjening i 2017. Strategiene er lagt for en betydelig vekst de neste fem årene. Her vil Norners ekspertise på plast være helt sentral som bidrag for å løse de store, globale utfordringene som plast har i naturmiljøet.

Verden går mot en sirkulær økonomi også for plast. Norner ønsker å være en bidragsyter for å skape gode, bærekraftige løsninger sammen med industrien.

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.078