23948sdkhjf

Plast- og Komposittkonferansen med rekordstor forhåndspåmelding

125 personer har allerede meldt seg på til Plast- og komposittkonferansen 2018.Den holdes i Sandane 30. og 31. mai.

Programmet er klart. Utstillerne er klare. Her blir masse om teknologi: systemer, maskiner, materialer og prosesser. Også sirkulær økonomi vil sette preg på deler av bransjetreffet.

 200 personer er ventet til konferansen der PUR-gruppen i Norsk Industri avholder sitt årsmøte i etterkant av konferansen.

Konferansen setter dagens teknologitrender og utfordringer på kartet. Det gjelder både for termoplaster og herdeplaster. Det er dessuten innlegg som presenterer løsninger som forteller at termoplastindustrien og herdeplaster nærmer seg hverandre på en del områder.

Kom og hør hva Statoil mener om polymere løsninger i offshoreindustrien. Hvordan ser havbruksnæringen ut om 10-15 år?  Eller broene våre. Og vil el.nettet om få år ha erstattet dagens kreosotstolper med moderne, polymere løsninger? Blir det i så fall løsninger i termoplast eller kompositt? Eller begge i skjønn forening?

Selvfølgelig blir det innlegg og opplegg om viktige trender som robotisering og additiv produksjon.

Åpningen av konferansen blir ved president i NHO, Arvid Moss. Deretter står digitalisering og endringer på agendaen. På ettermiddagen på første konferansedag vil alle ha mulighetene til å besøke Brødr. Aa eller Strukturplast. Dagen etter vil det bl.a. holdes fire fordypningssesjoner – kompositter, sprøytestøping, materialer/biomaterialer og PUR.

Da kommer også Nina Jensen, tidligere generalsekretær i WWF i Norge. Hun presenterer storprosjektet REV, om hvordan verdenshavene skal reddes. Hun skal lede dette prosjektet som Kjell Inge Røkke står bak. Og aktører i norsk plast- og komposittindustri vil i en paneldebatt belyse hvordan vi som bransje kan ta tak i plastforsøpling. Kanskje får vi også vite om vi nærmer oss en sentral bransjeperson som kan delta i debatten om miljøproblemer og fortelle media og meningmann om bærekraftige løsninger.

Et trettitalls foredrag kan vi love samt at du treffer et par hundre bransjeinteresserte kolleger, leverandører, forskere og skolefolk.

Alt foregår i en hyggelig, sosial setting. God mat serveres fra nærmiljøet, og det blir ølsmaking og festmiddag av beste slag. Glem heller ikke utdelingen av Hedersprisen til en person i bransjen som har fortjent det.

Velkommen til Sandane 30. og 31. mai. Stedet har egen flyplass og Widerøe har satt opp ekstrafly mellom Oslo og Sandane for å få alle frem og tilbake.

Se mer og meld deg på på www.plastogkompositt.no

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.078