23948sdkhjf

Her blir det "Plast-torg"

Så er det klart – det blir en samling av plastrelaterte selskaper på den kommende messen SMART industri, 17.-19. april 2018, på Norges Varemesse, Lillestrøm. Messen er et samarbeid mellom mange industrisegmenter.

Hydrolift tar med en båt som settes på høykant, som et godt synlig blikkfang i sentrum av de utstillende plast- og komposittselskapene.

I skrivende stund har fire andre selskaper nå tegnet seg for en stand i det som vi har kalt Teknologiområdet av messen. Det er selskapene Pla-Mek, Lycro/Nopla, Plastforum og altså Hydrolift, som tar med seg et synlig landemerke.

Et par, tre 3D-selskaper er også påmeldt eller på vei inn. Vi inviterer dem gjerne til vår del av messeområdet.

 Det er flere selskaper i vår sfære som har «sittet på gjerdet» og ikke tatt endelig beslutning om deltakelse. Nå kan beslutningen tas. Enklest gjøres påmeldingen ved at selskapene melder seg på med en egen stand, rundt et «plast-torg». En normal standplass i dette området koster 18.000 kroner og bestilles på vanlig måte over systemet til Norges Varemesse, eller meld deg på på www.smart-industri.no

 Salgsfolkene til Norges Varemesse vil i dagene som kommer ta kontakt med alle som har meldt interesse for deltakelse. De nærmeste par ukene vil vise om vi klarer å bli 8-10 selskaper som samles rundt et «plast-torg» - kanskje noen til? Og vi tar, som nevnt, gjerne med oss selskaper innenfor 3D-print i vårt område.

Det er forøvrig første samling i et forholdsvis nært fellesskap siden tidlig på 2000-tallet. Men kanskje starten på noe nytt og varig?  

La oss spre kunnskap om plast - vise verden anvendeligheten av materialer som duger til det utroligste – og i særlig grad i røffe industri- og kjemiske miljøer.

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.08