23948sdkhjf

New look…

Plastforum har ny eier fra 1. januar, Nordiske Medier AS. Det er et dansk forlag og nyhetsbyrå, med kontorer også i Sverige og Norge. Digital informasjon er høyt fokusert, men tidsskrifter i papir er fortsatt et sentralt info- og forretningsområde.

Våre nye nettsider er oppe og går (fortsatt under utvikling) og Plastforums nye nyhetsbrev er også unnfanget og vil utkomme ukentlig.

 

Plastforum prioriterer med uforminsket styrke kontakten med og arbeid for norsk polymerindustri. Industrien er inne i en rivende teknologisk utvikling. Vårt store ønske er å få flest mulig engasjert. Vi tror at det å vise seg fram – å fortelle omverdenen at bransjene våre har innovative løsninger for de fleste formål –  er og blir sentralt.

Bruk gjerne oss til å fortelle hva du driver med. Redaksjonell omtale/pressemeldinger etc er gratis – vil du annonsere eller lage artikkel-annonsering, så er det mulig til overkommelige priser. På nett og/eller papir.

 

Bransjen bes være utadvendt og teknologihungrig: derfor ber vi alle i gummi, plast- og komposittindustrien se nærmere på og holde av dagene til

Messen SMART industri, 17.-19. april på Norges Varemesse – se www.smart-industri.no

 Plast- og komposittkonferansen 2018, Sandane 30.-31. mai – se www.plastogkompositt.no

 

Vi lover å informere hyppig om disse og andre arrangementer fremover. Og om årsmøter og aktiviteter i bransjen vår – og ellers om mye av det som skjer. Gled dere med oss!

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.093