23948sdkhjf

Robotene inntar SMART industri 2018

NFEA Robotics deltar med eget robotområde i Hall A på Norges Varemesse i april. Burde vi ha ett for plast også?

Som tidligere meldt vil de største bransjeforeningene innenfor produktfremstilling og verkstedindustri gå sammen om å skape industriens viktigste arena for både konferanse, kurs og messer samlet. Bak satsingen står Norsk Sveisetekniske Forbund, Norsk Forening for Vedlikehold, Norsk Forening for Automatisering, KranTeknisk Forening, Maskingrossisternes Forening, Emballasjeforeningen og tidsskriftene Maskinregisteret og Plastforum.

Sammen skal vi ha fokus på innovasjon, bærekraft og digitalisering, og vi vil vise frem siste nytt av maskiner.

 

Robotnettverket NFEA Robotics skal brukes SMART industri til å vise frem roboter og ny teknologi på et flere hundre kvadratmeter stort område i Hall A. Her vil besøkende få innblikk i det nyeste innen robotteknologi.

 

NFEA Robotics er en faggruppe som ble etablert for å rette oppmerksomheten mot robotteknologien. Økt bruk av roboter i industri og offentlig sektor er et viktig bidrag til videre vekst for industrien i Norge. NFEA ønsker å bidra til at det skjer i et hurtigere tempo enn det man har vært vitne til så langt. Noe som må til for å heve kompetansen i industrien for at Norge skal komme seg opp på et internasjonalt nivå på robottetthet.

 

Om NFEA NFEA – Norsk Forening for Elektro og Automatisering – er en politisk, uavhengig ideell medlemsforening med fokus på elektro og automatisering. Foreningen består av mer enn 350 bedrifter og undervisnings-/ forskningsinstitusjoner.

Felles for medlemmene er at de utvikler, bruker eller leverer avanserte, tekniske automatiseringsløsninger.

NFEA jobber med nettverksbygging, kompetanseutvikling og økt konkurranseevne for norske industribedrifter. Foreningen er også opptatt av å sikre rekruttering til høyere utdanning innenfor teknologi og realfag.

NFEA ble etablert i 2018, etter sammenslåing av de to foreningene NFA (Norsk Forening for Automatisering) og Ifea (Industriens forening for elektroteknikk og automatisering).

 

Lage et Plast-torg?

Det er kommet ønsker om å lage en fellesstand også for plastbearbeidende industri og dens tilbydere. Skal vi det? Kontakt i så fall Asle Isaksen på asle@plastforum.no eller på tel: +47 920 55 852.

Dette skal bli Norges råeste møteplass for en samlet industri i 2018! 

Vil du være som utstiller, bestill plass NÅ!  

Kontakt oss for mer informasjon

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.079