23948sdkhjf

Rolf Solberg slutter i Norplasta AS

Rolf Solberg (54) slutter i Norplasta ved utløpet av februar i år etter til sammen 8,5 år i selskapet, de siste sju som daglig leder. Ifølge en pressemelding skal Solberg ha sagt opp stillingen sin før Bewi formelt overtok eierskapet 1. januar i år. Ny adm. direktør blir Svenn Bekken, gründeren i BEWi.
Rolf Solberg sier til Plastforum at det ikke ligger noen dramatikk i beslutningen om å slutte. At Norplasta fikk nye eiere var bare det som skulle til for at han i en alder av 54 år valgte å gjøre noe annet. Nå tar han fatt på jobben som interncontroller i Kjeldstad AS, en gruppe som jobber med byggvarer, hyttebygg etc og med avdelinger på Selbu, Støren og i Levanger.
Blir Bewi Norplasta Når Rolf Solberg slutter vil gründeren i BEWi, Svenn Bekken, overta også stillingen som adm. direktør i Norplasta AS. Norplasta bytter for øvrig navn i løpet av vinteren til Bewi Norplasta AS. Som tidligere meldt er Norplasta midt i en effektiviseringsprosess der rundt 27 ansatte må slutte, bl.a. grunnet overgang fra tre til to skift. Den tunge prosessen med å si opp gode ansatte er vel for det meste gjennomført når Bekken selv skal videreføre effektiviseringsprogrammet. Prosessen bedriften er inne i skal sikre Bewi Norplasta en vesentlig bedre inntjening, bl.a. ved å dra synergier fra morselskapet BEWi. Asle Isaksen
Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.094