23948sdkhjf

Hexagon Raufoss AS har fått ny ordre på høytrykksbeholdere til Indonesia

Hexagon Raufoss er tildelt en ny ordre fra et statseid selskap på levering av høytrykksbeholdere for naturgass (NGV - Natural Gas Vehicle ) til Indonesia.
Komposittbeholderne skal altså leveres til et statseid selskap som driver innen naturgasskonvertering. De skal brukes som drivstofftanker i et populært personbilmerke.
I slutten av 2012 mottok Hexagon Raufoss en annen, lignende ordre fra det privateide selskapet PT Autogas Indonesia for levering av beholdere til et konverteringsprosjekt av rundt 500 personbiler. Disse to ordrene har åpnet opp NGV-markedet i Indonesia for Hexagon Raufoss. Landet bruker stadig mer CNG (komprimert naturgass) som et alternativt drivstoff til bensin og diesel. Myndighetene driver nå kampanjen "fra olje til gass" som et ledd i planen om å begrense mengden subsidiert drivstoff til personbiler. De indonesiske myndighetene satser også på å øke antallet fyllestasjoner for naturgass i landet til over 30 innen utgangen av 2013.
Høytrykksbeholderen i kompositt er 70 prosent lettere enn stålbeholdere. Med lavere CO2-klassifisering og bedre drivstofføkonomi blir derfor en bilprodusent mer konkurransedyktig med slike tanker. I en pressemelding forteller morselskapet Hexagon Composites at korrosjon og materialtretthet er historie med disse type 4-beholderne som utelukkende består av kompositt. En av de største fordelene er at bileierne unngår ubeleilige og dyre periodiske kontroller av tanken, noe som innebærer en konkurransedyktig levetidskostnad.
Navnet på den nye kunden og kontraktens størrelse oppgis ikke av hensyn til en inngått konfidensialitetsavtale.
Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.14