23948sdkhjf

Fellestur til Paris og JEC-messen

Komposittmessen JEC Europe 2015 nærmer seg med stormskritt. Messen avholdes 10.-12. mars, altså om ikke veldig lenge. Nå er det absolutt på tide å melde seg på fellesturen som Norsk Komposittforbund (NKF) og Plastforum arrangerer også denne gangen.
NKF og Plastforum prøver altså på ny å samle troppene og arrangere tur til Paris. Vi satser på å bo og få alle innlosjert på samme hotell som de siste årene, Holiday Inn Paris Notre Dame. Stedet er på mange måter blitt «vårt hotell», men… Sen bekreftelse på deltakelse er blitt et større og større problem med årene. NKF og Plastforum kan faktisk ikke holde på bestilte hotellrom som ikke er booket lenger enn til utløpet av januar. Normalt stiger også prisen på flybilletter etter hvert som tiden nærmer seg.
Fellesreise betyr å gjøre noe sammen. Vi tilbyr både de som reiser og bor med oss, men også andre nordmenn på messen, om å bli med på fellesmiddagen på dag to av JEC-messen, onsdag 11. mars. Middagen finner sted på Le Petit Châtelet, som ligger tre, fire minutters interessant gange fra hotellet. NKF/Plastforum lover å bane vei gjennom Latinerkvarteret! Tidligere har vi vært over 40 deltakere på middagen som gjerne er både lang og god – noe som er viktig for faglig og sosialt fellesskap. Neste år – i 2016 – får vi vurdere om vi skal endre opplegget mht. fellesmiddag og gjøre noe annet, evt. også finne et billigere pariser-hotell i samme område. Men i år er det altså «business as usual». Prinsippet «først til mølla» gjelder. Og av hensyn til bestilte rom, og til priser på fleksible flyreiser, haster det med påmeldingen. Vi takker for snarlig reaksjon! Paal F. og Asle I. Påmelding og mer informasjon om turen på www.expertreiser.no/jec
Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.062