23948sdkhjf

RPC Group har overtatt Promens

24. februar 2015 ble det klart: Britiske RPC Group har sikret seg at oppkjøpet av Promens Group AS er i orden. Selskapet skal ha mottatt alle nødvendige klareringer fra konkurransemyndighetene. Likeledes har aksjonærene akseptert tilbudet på 386 mill. euro, eller 6,8 ganger resultatet til Promens før skatt og avskrivninger (EBITDA) for 2013.
Med Promens under vingene vil det sammenslåtte selskapet få en omsetning i overkant av 2 milliarder euro (om lag 17,2 milliarder NOK). Det vil ha virksomhet i mer enn 90 anlegg over hele verden og sysselsette omkring 15 000 personer. Som nevnt på nett og i Plastforum har Promens hatt virksomhet i 40 anlegg, hvorav 35 er lokalisert til Europa. Tre av produksjonsenhetene ligger i Norge (Kambo ved Moss, Kristiansand og Ålesund). Promens har sysselsatt rundt 3 800 ansatte, som nå blir RPC-ansatte.
RPC Group sier seg svært godt fornøyd med å fullført oppkjøpet av Promens. Den utvidede gruppen vil være i stand til å betjene sine kunder med nye produksjonsteknologier og et enda bredere tilbud, med nye produktserier og større geografisk spredning.

Jakob Sigurdsson , konsernsjef i Promens, uttaler det samme, og fremhever samtidig det fremragende arbeid som de ansatte i Promens har utført gjennom mange år.

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.173