23948sdkhjf

Norner skal gi strategiske råd til SIBUR

Norner AS har inngått avtale med SIBUR om å bistå divisjonen SIBUR Basic Polymers Division i arbeidet med å utvide selskapets produktportefølje av kundetilpassede polyolefiner.
SIBUR har besluttet å forbedre sin markedsposisjon ved å tilby verdiøkende produkter til spesielle kundesegmenter og til nye applikasjoner. Som en del av dette skal Norner bistå SIBUR i å effektivisere samhandlingen mellom selskapets forretningsavdelinger, så som salg, markedsføring og teknisk support, med SIBURs senter for utvikling av nye produkter.

De strategiske rådene fra Norner vil bygge på erfaringer hentet fra hele Norners virksomhet. Å skape økte verdier i polyolefinmarkedet må bygge på så vel faglige FoU-kunnskaper som markedskompetanse, dvs. til hele verdikjeden fram til produktutvikling og lansering. Produktutviklingsprosjektene skal utføres i henhold til systemer og prosesser som kontinuerlig er blitt forbedret i løpet av Norners eksistens, støttet av selskapets kompetanse og ikke minst av prosess- og testutstyr.
– I SIBUR vil vi ha spesiell fokus på å utvide tilbudet av basiskvaliteter. Basert på våre tidligere, vellykkede samarbeidsprosjekter, har vi valgt Norner som partner for nye satsninger. Det skal gi grunnlag for etablering av nye, høyverdige produkter med økt verdi for kundene. Ved å kombinere mål, kunnskaper og erfaringer på tvers av forretningsfunksjonene i organisasjonen, vil SIBUR kunne bli godt posisjonert for å lykkes med utviklingen av nye polyolefinkvaliteter, mener Sergey Komyshan, SIBURs adm. direktør og leder for Basic Polymers Division.
Samarbeidet har allerede pågått i noen måneder og har inneholdt aktiviteter som: Etablering av tverrfaglige team Kartlegging av markedsmuligheter vurdert opp mot SIBURs kompetanse Avholdte møter og intervjuer med merkevarekunder og bearbeidere Strategiutvikling

Arbeidet skal nå fortsette på områder som:

Verdiøkende produktutviklingsprosjekter Lansering av nye planer og sørge for opplæring av salgsteamene Markedsintroduksjon og vurdere kundenytten av nye kvaliteter
Eksperter fra forskjellige funksjoner hos SIBUR og Norner går nå sammen om å bygge opp ny kunnskap og etablere nye verktøyer og prosesser for næringsutvikling. – Vi har jobbet med SIBUR og deres FoU-senter Niost LLC siden 2012. Det er etablert god kjemi ikke begrenset bare til fremstilling av polymerer, men gjeldende også for menneskene som er involvert. Nå er vi stolte over å kunne jobbe med SIBUR i et så viktig område som strategisk rådgivning. Vi ser frem til å utvide samarbeidsområdene ytterligere, sier direktør for forretningsutvikling i Norner, Lars H. Evensen, i en kommentar til avtalen.
Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.067