23948sdkhjf

Elmia Polymer er i gang

Messen Elmia Polymer er den største plast- og gummimessen i Norden dette året. 129 utstillere står klar til å møte bransjebesøkende fra inn og utland. På forrige messe, for tre år siden, kom det drøyt 7 000 besøkende på de fire messedagene i Jönköping.
Årets Elmia Polymer er altså den største rendyrkede messe for plast- og gummiindustrien. Her er maskiner i drift. Det er mange som viser maskiner for sprøytestøping, men også ekstrudering, vakuumforming med mer er å finne blant utstillerne. Og selvfølgelig er det masse utstyr, det svensker (og etter hvert nordmenn) kaller kringutstyr. Tilbyderne her er mange. Elmia Polymer 2015 har laget et omfattende konferanseprogram og med foredragsholdere og emner relatert til våre industrier. I den forbindelse må PlasTactic nevnes. I følge arrangøren er det Skandinavias største arena hva gjelder design og produktutvikling. Hver eneste dag vil det fra scenen være foredrag som belyser og diskuterer nyheter, trender og aktuelle spørsmål knyttet til polymere materialer egnet for konstruksjon og design av fremtidens produkter. På scenen vil også miljøspørsmål bli reist og en aktør som Materialbiblioteket vil stå sentralt i presentasjonen av såvel olje- som plantebaserte materialer. Alle foredragene på messen har gratis adgang.

Messen pågår i dagene 21.-24. april. Plastforum vil være til stede på messen på torsdag og fredag, med de sedvanlige oppgaver å se på nyheter, snakke med utstillerne og gjøre reportasjer. En rapport kommer i mai-utgaven av bladet. Av norske utstillere er det bare Wilh. Willumsen som har våget seg over grensen. Men: vi håper å treffe mange hyggelige nordmenn som besøkende på Elmia Polymer. Ser deg i Jönköping!
Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.078