23948sdkhjf

HÅGs Capisco er kåret til «Best Recycled Product 2015»

Kontorstolen Capisco fra HÅG/ Scandinavian Business Seating AS har nylig mottatt prisen for beste resirkulerte produkt i 2015, en pris som deles ut av organisasjonen EPRO, de europeiske innsamlernes og gjenvinnernes organisasjon. De resirkulerte materialene i stolen leveres av Rondoplast AB, datterselskapet til Polykemi i Ystad.
Hos HÅG og hos Rondoplast er man selvfølgelig svært fornøyde med pristildelingen. – Vi fikk et tips om konkurransen og meldte på stolen til konkurransen. Og gledelig – vi vant! Dette er spesielt moro og selvfølgelig viktig fordi Capisco er vårt viktigste produkt, forteller Atle Thiis-Messel, han jobber i Miljøavdelingen i Scandinavian Business Seating AS. Salgssjef Fredrik Holst i Rondoplast er også stolt, både over det å levere til HÅG og selvfølgelig over seieren i den europeiske konkurransen.
Utdelt priser siden 2009
– Vi ønsker å oppmuntre til bruk av resirkulerte materialer. Konkurransen er en del av dette. Den gir også produsentene av produkter og materialer til å gjøre en ekstra innsats for å finne nye veier og muligheter for gjenvunnede materialer. HÅGs Capisco er et glimrende eksempel på dette. Det faktum at 46 000 stoler er solgt over hele verden viser at dette ikke bare er et viktig produkt sett fra en miljømessig ståsted, men også et produkt med en forretningsidé som hevder seg i virkelighetens tøffe konkurranse, sa EPROs styreleder, Francis Huysman, under utdelingen.

Rondoplast inngår i Polykemi Group og er et heleid datterselskap av Polykemi i Ystad. I Norge er det Hans Claussen AS som forhandler materialene.
Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.062