23948sdkhjf

PartnerPlast kjøper Molstad Modell & Form

PartnerPlast AS i Åndalsnes, en leverandør av avansert utstyr til den internasjonale seismikk- og offshoreindustrien, kjøper modell og formverkstedet Molstad Modell & Form AS på Moelv og etablerer også PUR-støping i lokalene i Moelv.
Molstad Modell & Form (Molstad) har gjennom mange år vært leverandør til PartnerPlast og har over tid bl.a. også spesialisert seg på å gjennomføre prosjekter og levere former til produkter i forskjellige PUR-materialer
Tom Samuelsen , adm.direktør i PartnerPlast, sier i en kommentar at kjøpet av Molstad er et sentralt steg i PartnerPlasts vekststrategi. – Vi styrker kompetansen vår på modell og form samt at vi etablerer et miljø som kan håndtere polyuretanstøping. PartnerPlast skal bli en sterk produktutvikler og produsent av PUR-produkter framover, sier Tom Samuelsen.
PartnerPlast lanserte nye PUR-produkter til seismikkindustrien under EAGE-messen tidligere i år og der Molstad hadde vært en viktig utviklingspartner. I tillegg til å være ledende innen sitt område har Molstad også en solid posisjon i industrimiljøet i Hedmark og Oppland. – Molstad forblir en egen juridisk enhet og vi har en klar ambisjon om å videreutvikle det sterke miljøet og kompetansen som allerede finnes hos Molstad. Dette gjør vi nå gjennom etablering av polyuretanstøping i selskapets lokaler på Moelv. Dessuten ønsker vi også gjennom Molstad å knytte oss enda tettere til innlandsindustrien som står sterkt i Mjøsbygdene, sier Tom Samuelsen.
Oppkjøpet vil ikke påvirke Molstad Modell & Forms leveranser og utviklingstjenester til andre kunder som i dag ikke er en del av PartnerPlasts kundeportefølje. Adm. direktør i Molstad, Tor Henning Molstad, blir med videre i samme rolle. Han sier i en kommentar at oppkjøpet vil styrke selskapet og at han gleder seg til samarbeidet og utviklingen som nå skal skje.
Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.078