23948sdkhjf

Bred enighet da oljeministeren besøkte NorLense

– Vi minnet statsråden om hvor anerkjent norsk oljevernberedskap er på verdensbasis, og ba ham om å fokusere på dette i de fora det er naturlig. Han viste seg å være enig med oss, og selv om dette er noe norske politikere og embedsmenn gjør hele tiden, lovet han å ha dette høyere opp på agendaen framover.

Den som sier dette er CEO Terje Olav Hansen i NorLense. Og det var selvfølgelig stor stas da oljeminister Tord Lien (FrP) meldte sin ankomst til NorLense på Strønstad i Lofoten nylig. Statsråden ønsket å bli informert om bedriften og de utfordringer som oppleves i det daglige.

Det var den lokale FrP-ordføreren, Kjell Børge Forsberg, som hadde vært «mellommann», og som hadde koordinert bedriftsbesøket:
– Det er klart at dette er viktig for oss, sa CEO Terje Olav Hansen i NorLense til Plastforum i forbifarten, før de gikk inn til møtet som skulle ta for seg viktige spørsmål for oljevernbedriften.
I ettertid er han veldig glad for den store enigheten som var mellom dem og statsråden. Han ser lyst på prioriteringene politikerne vil gjøre framover:
– Vi ble orientert om at politikerne allerede snakker om disse spørsmålene når de er ute og reiser, men oljeminister Tord Lien noterte seg våre innspill, og ga uttrykk for at dette kom til å bli intensivert. Det setter vi veldig stor pris på, avslutter Terje Olav Hansen.
Jørn Wad
Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.062