23948sdkhjf

Hør hva Arena-prosjektet «i4plastics» forventer

15 bedrifter og institusjoner deltar i prosjektet. Målet er gjennom felles innsats å styrke konkurransekraften og markedsposisjonen gjennom kunnskapsbasert innovasjon og kompetanseutvikling innenfor material- og verktøyteknologi.
Silje Aschehoug fra SINTEF Raufoss Manufacturing er prosjektleder for «i4plastics». I et tidligere intervju ga hun uttrykk for de store potensialene plastindustrien har for å få fram nye og spennende produkter og løsninger.
Industrinettverket Plastnett Innlandet startet «i4plastics», først som et forprosjekt i 2012. Ikke minst hadde utviklingen i industrieventyret Hexagon Ragasco gitt folkene på Raufoss blod på tann til å gå videre i retning av mer innovativ bruk av plast og kompositt. I prosjektet vektlegges kravene til økt omstillingsdyktighet og behov for å kunne presentere nye løsninger raskere, evne til hurtig å ta i bruk ny teknologi og krav til utvikling av mer komplette konsepter i multimaterialer.
12 bedrifter fra norsk plast- og komposittindustri ferdigstilte våre 2014 sin søknad. I hard konkurranse med 18 sterke søkermiljøer fra hele landet kom prosjektet gjennom nåløyet på forsommeren 2014 og fikk status som Arena-prosjekt av næringsminister Monica Mæland.
Hvor står prosjektet i dag – og hva kan vi forvente av resultater? På Teknologi- & Polymerdagene 2015 på Campus Gjøvik og kan du lytte til Siljes situasjonsrapport! Og diskutere løsninger og muligheter med henne og øvrige bedrifter i prosjektet.
Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.078