23948sdkhjf

FULL FRES for Teknologi- & Polymerdagene 2015

Teknologi- & Polymerdagene 2015 er bare få dager unna. Arrangementet finner sted 23. og 24. september på Høgskolen i Gjøvik (Campus Gjøvik). Når dette skrives har nærmere 170 deltakere inkludert 17 utstillere funnet veien til plast- og komposittindustriens årlige, felles møteplass. Deriblant Arburg som holder Norgespremiere for sin additiv-printer ”freeformer”.

Årets arrangement gir innspill om innovasjon og ny teknologi, om tankesett, planlegging, samarbeid og omstilling.
Alle som er til stede er der i kompetanseøyemed, enten for selv å lære eller ved å gi nyttig viten til andre. I år har vi også med oss en skare av studenter (kommer i tillegg til de 170 nevnt over). De ønsker å vite mer om det å jobbe i plast- og komposittbaserte industrier. Benytt anledningen og knyt kontakter!

Det polymerfaglige innholdet gis i både plenum og i fire spesialsesjoner. I tillegg presenteres bolker om industriutvikling, om samarbeid, om den altomfattende digitaliseringen vi er inne i og ikke minst additiv tilvirkning, som får en bred plass på konferansen, inkludert omvisning i moderne 3D-laboratorier.
Bærekraft og biomaterialer er selvfølgelig heller ikke glemt.


Teknologoutvikling er nær knyttet til digitalisering, til konkurransekraft og produktivitet. Vi har skrevet om det i Plastforum og det har vært diskutert også tidligere: vi har mye gammelt utstyr i Norge som hindrer bedriftene i å være konkurransedyktige nok.
På årets konferanse tas dette opp av flere: Effektive operative prosesser, oppdatert utstyr og teknologi kommer til å spille en fundamental rolle for å kunne levere nødvendige resultater for bedriften. En ny, dyr maskin kan være nedbetalt på to år!
”Bevis” legges fram på konferansen i neste uke.
Også Årets smarteste bedrift , Hexagon Ragasco, vil presentere hvordan de nå tenker for å bli enda smartere!

Additiv tilvirkning er på full fres inn i de fleste bedrifter og næringer. Den representerer både en evolusjon og en revolusjon fra produktutviklingen. Og for tankegangen vår. Vi ser stadig oftere eksempler på at 3D-printede deler inngår i det som vi tidligere omtalte som serieproduksjon. Hvor går veien videre?

Teknologi- & Polymerdagene 2015 er i det hele tatt et samlingspunkt for alle som er opptatt av industriens utvikling, og for vår del som med plast og kompositter. Under middagen på første konferansedag utdeles for øvrig Polymerindustriens hederspris til en person som har gjort seg fortjent til det.


Deltakerne på dagene garanteres en solid dose faglig påfyll fra 30 foredragsholdere og diskusjoner med minst 17 utstillere. Dessuten vet vi det blir et godt, sosialt fellesskap.

Unngå å måtte bo på et annet hotell, eller at du ikke får plass til å kose deg på fellesmiddagen med kolleger.
Derfor skal du melde deg på nå! Gjør det her


Velkommen!
ønsker
Plastforum og Plastnett Innlandet

Mer info og programmet for Teknologi & Polymerdagene 2015 ser du her





Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.063