23948sdkhjf

Besøke K 2016? Spar 1000 kroner!

Som tidligere meldt – Plastforum arrangerer også i år tur til K-messen i Düsseldorf – nå også med rabatt! Besterabatten på 2 000 kroner er avsluttet, men fram til 1. april er det fortsatt 1 000 kroner å spare ved påmelding nå.

K-messene er verdens desidert største messe når det gjelder maskiner, materialer og utstyr for bearbeiding av polymere materialer. Et sted mellom 200 000 og 250 000 besøkende er ventet til K 2016 i Düsseldorf i oktober.

I år har Expert Reiser , vår turoperatør, forhandlet seg fram til en betydelig rabatt til alle som melder seg på tidlig. Ved påmelding før 8. februar 2016 ble det gitt 2 000 kroner i rabatt. Deretter er det 1 000 kroner å spare før 1. april. For senere påmeldinger gjelder prisene du ser i linken under.
Rabatten gjelder påmeldinger til vårt «hovedkvarter» - hotellskipet MS Rex Rehni, som ligger til kai sentralt i Düsseldorf. Oppholdet om bord inkluderer frokostbuffet i en båt som har alt av hotellkomfort og 24 timers resepsjonstjeneste.

MERK! Vi må ikke ha personnavn ennå, det holder eventuelt med NN og bedriftens navn. Dette gjør vi fordi flere bedrifter ennå ikke har endelig bestemt seg for hvem som skal reise, utover at bedriften vil sende representanter til Düsseldorf.
Benytt uansett denne tidlig-påmeldingen til å spare kostnader!

Kort om opplegget:
Turen innbefatter fly t/r Oslo-Düsseldorf med SAS til riktige tider! Det er foreslått alternative turer med to eller tre overnattinger. Har du andre ønsker – fikses det!
På alle turforslagene har vi lagt inn fellesmiddag på et Bräuerei i Altstadt, der vi i all gemyttlighet spiser griseknoke med poteter og surkål, og skåler til stedets egenproduserte øl. Det holder garantert god kvalitet – og gir alltid høy stemning!
Hotellskipet ligger med gangavstand til shuttlebuss eller sporvogn som tar deg direkte til messen. Transporten på offentlig kommunikasjonsmidler i Düsseldorf er fri for besøkende til messen.
Transport flyplass-hotellskip t/r holdes av Expert Reiser dersom minimum 20 personer reiser med samme fly. Reiseleder vil også assistere.

Ønskes innkvartering på hotell eller dersom du altså har andre ønsker for fly etc, ta kontakt med Ingrid hos Expert Reiser: ingrid@expertreiser.no
Tel.: +47 23 19 43 90.

Bli med på felles fagtur. Vi garanterer hyggelig atmosfære og kollegialt samhold!

Les mer og se priser og opplegg på: http://expertreiser.event123.no/K
Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.143