23948sdkhjf

Franssons Recycling Machines er konkurs

Fra Sverige kommer meldingen om at Franssons Recycling Machines har måttet gå den tunge vei til skifteretten. I fjor sommer feiret selskapet sitt 70-års jubileum, og kunngjorde at omsetningen var på topp. Nå er selskapet konkurs – etter sigende grunnet at kunder i flere land har vært alt for trege betalere.

Franssons Recycling Machines produserer kverner for gjenvinning av plast- og trematerialer og har kunder også i Norge. Selskapets eier og adm.direktør, Lars Fransson, sier til Sundsvalls Tidning at det hele føles veldig trist. Men selskapet har måttet vente lenge, omtrent seks måneder, på betalinger fra store kunder i Sverige, Finland og Spania. Til slutt var kassa tom.
Selskapet hadde en omsetning i 2015 på 55 mill. SEK, en dobling fra året før. Det ga et lite overskudd.

Til tross for konkurs , finnes det håp. Selskapet har f.eks. mange ordres i produksjon.
– Vi er trolig Sundsvalls eldste familiebedrift i verkstedindustrien, og vi har gode produkter og potensial til igjen å bli et lønnsomt selskap. Så det er trist for våre 18 ansatte at de nå har en usikker framtid, sier Lars Fransson.
Han sier videre at selskapet skal fortsette å levere maskiner som er bestilt. Selskapet har også en stor omsetning av reservedeler. Derfor håper Lars Fransson på fortsatt i virksomhet, i en eller annen form, for det 71 år gamle selskapet.
Bobestyrer Annica Ullsten ønsker, etter det vi forstår, å fortsette driften.
Kilde: Sundsvalls Tidning/plastnet.se
Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.073