23948sdkhjf

Ledige fagskolestudieplasser, heltid, i kompositt på Fagskolen Tinius Olsen Kongsberg

Hei til alle som ønsker seg en fagskoleutdanning – og til bedrifter som vil at ansatte skal ha økt kompetanse. Det fortsatt er ledige plasser på fagskoleutdanning studieretning kompositt, heltid. Dersom man så raskt som mulig kontakter skolen, så er det fortsatt muligheter for å bli en del av dette skoleårets kull ved Tinius Olsen Kongsberg.


Under komposittutdanningen utvikles studentenes ferdigheter og generelle kompetanse som gir reflekterte yrkesutøvere, som er kvalifisert for å ivareta tekniske oppgaver og lederoppgaver innen kompositt- og plastindustrien.

Vi oppfordrer norsk bedrifter over hele landet til å ta en ekstra titt i egne rekker etter flinke ansatte som vil bli fagskoleingeniør med spesialisering i Kompositt.
Utdanningen er kommet i stand etter lang tids jobbing. Den har sprunget ut fra bedriftenes egne ønsker om å heve kompositt- og plastkompetansen hos ansatte på alle nivåer.
Gjennom Plastforum ble det midt i august slått et slag for Kompositt og Plastbearbeidingsutdanningen på Gjøvik.
Både studiet i Kongsberg og det på Gjøvik er aktuelle for bransjen. Studiestedene samarbeider for å sikre best mulige fagplaner.

Utdanningen kvalifiserer til stillinger som leder i bedrifter med arbeidsoppgaver innenfor produksjonsledelse, vedlikehold, kvalitetssikring, logistikk, produktutvikling, forbedringsarbeid, innkjøp av varer og tjenester og selvfølgelig også til etablering av egen virksomhet innenfor kompositt- og polymerindustrien.

Nå MÅ vi som bransje bruke tilbudet – vær snill å oppfordre kandidater til å søke NÅ! Som nevnt: Opptak av studenter til dette studiet kan skje helt til slutten av august, så lenge det er ledige plasser.

Les mer om skoletilbudet og for påmeldingsskjema på: http://www.tinius.no
Per Olve Tobiassen, perolve@broadpark.no

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.095