23948sdkhjf

Teknologi- & Polymerdagene er skikkelig i farta

Vi er på vei mot 150 deltakere og tror vi blir over 200 før arrangementet går av stabelen på Gjøvik, 20. og 21. september. Hotellrommene går unna, og de 150 rommene vi har forhåndsbooket har raskt fått ben å gå på. Har du tenkt deg til årets bransjetreff, bruk linken under allerede i dag. Først til mølla…

La oss i denne repetisjonsnotisen gjenta at Teknologi- & Polymerdagene 2016 har et fyldig program både fra talerstolen i plenum, i fire fagsesjoner (Sprøytestøping, Kompositt, Materialer og prosesser og Additiv tilvirkning) eller gjennom de valgfrie besøkene til:
· Kongsberg Automotive
· Plastal
· Madshus
· MjøsElement
· NTNU Gjøvik – Additiv lab’en
Eller du kan bli igjen på hotellet og delta på et to timers miniseminar om feil og feilanalyse i plastprodukter, samt testing og simulering av mekaniske egenskaper.

Den raske teknologiske utviklingen i bransjen er fortsatt på agendaen og Industri 4.0 og teknologiens inntog i plastfabrikken står på agendaen. Det gjør også materialutviklingen. Å lytte til Maria Strömmes foredrag, kan vi anbefale alle i vår industri!
Miljøproblematikk tør være kjent, men polymere materialer bidrar til bærekraftig utvikling i motsatt ende av skalaen. Biomaterialer blir det også foredrag om.

Havbruksnæringen er i endring. Det belyses av to av Norges fremste eksperter. Temaet avsluttes med at vi viser eksempler på hva norske plast- og komposittbedrifter har av planer. Om noe markedsområde er preget av polymere materialer, så er det Havbruksnæringen. Det flotte er at næringen har plass til ytterligere aktører med gode ideer…

Additiv tilvirkning har en rivende utvikling. Og den er ikke lenger forbeholdt små og halvstore detaljer. Hvorfor ikke like gjerne store bygningskonstruksjoner eller andre produkter laget ute i terrenget. Kom, hør og lær!

Arrangementet avsluttes med den spennende saken om Øveraasens store snøryddingsmaskiner i kompositt. Maskinene har vunnet designpriser og salget går så det suser over store deler av verden. Tenk nye løsninger i plast og kompositt og bland det med god industridesign. Slikt kan det bli butikk av!

I skrivende stund ønsker 16 utstillere deg velkommen til Gjøvik 20. og 21. september. Les mer i Plastforums august/sept.-utgave – bladet er på vei til deg i posten. Eller du kan bla i nettversjonen ved å klikke på bladet på nettsidene våre: plastforum.no

Se alle foredragsholdere og hele programmet/meld deg på: www.teknologidager.no

En viktig sak til:
Hvem skal få Hedersprisen?

Polymerindustriens Hederspris skal deles ut under festmiddagen på Gjøvik 20. september. Vet du om en bransjeperson som fortjener en slik pris? I så fall: kom med forslag.

Blomster og e n plakett, samt tilhørende vakre ord, blir vinneren til del. Plaketten, som lages av flexiform AS i Fredrikstad, gis vinneren som anerkjennelse for arbeidet som er lagt ned og som oppmuntring og pådriver for fortsatt innsats.
Send et kort og begrunnet forslag til én av juryens medlemmer:
Jon Hermansen, jon@plastforum.no Biobe (juryleder )
Paal Fischenich, fischmt@online.no Norsk Komposittforbund
Lars Stenerud, lars@plasto.no Plasto (repr. for termoplastindustrien)

Send forslaget og begrunnelsen til juryen innen 10. september 2016

Nå kan du klikke deg inn på www.teknologidager.no
Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.079