23948sdkhjf

Nammo vant NHOs Fagopplæringspris 2016

– Fagopplæringsprisen henger høyt, og den betyr utrolig mye for oss, sa Torkel Aass, HR-direktør i Nammo i sin takk ved prisoverrekkelsen. – Samtidig gir prisen oss masse inspirasjon til videre arbeid, sa han og takket samtidig alle ansatte som daglig gir sine bidrag til lærlingenes opplæring.

Nammo har per i dag 18 lærlinger i flere industrifag, blant annet CNC, automatisering og som industrimekaniker.

Sikrer kompetanse gjennom lærlinger
I sin begrunnelse for prisen sier juryen blant annet at: «I sterk internasjonal konkurranse, viser Nammo at man gjennom å satse tungt på lærlinger og fagarbeidere sikrer bedriftens nødvendige kompetansebehov. Nammo har som global aktør fastholdt på sin sterke lokale tilknytning gjennom samarbeidet med Raufoss ungdomsskole, Raufoss videregående skole og Opplæringskontoret for industrifag på Raufoss».

Målet med NHOs Fagopplæringspris er å fremme fag- og yrkesopplæringen og vise frem den store jobben som gjøres i bedriftene.
– Vi gratulerer Nammo med prisen! De er absolutt en verdig vinner. De har over lang tid vært gode ambassadører for fagopplæringen, og bedriften er flink til å vise frem lærlingene sine, sier fagsjef for kompetanse i Norsk Industri, Kjetil Tvedt i anledning prisen til Nammo.

Juryen for årets pris har bestått av prosjektgruppen i Yrkesfag 2020. Denne gruppen består av fagopplæringseksperter i NHO og landsforeningene.
De øvrige nominerte finalistene var Kimek as i Kirkenes og Nordlie Auto AS i Moss.
Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.094