23948sdkhjf

Stig Thorkildsen & Co og ATM Brovig inngår avtale

ATM Brovig AS og Stig Thorkildsen & Co AS har inngått en intensjonsavtale om videreføring av agenturer, prosjekt og ivaretagelse av kunderelasjonene som Stig Thorkildsen & Co har hatt i Norge. Etter 37 år i plastmaskinindustrien har Stig Thorkildsen & Co nå startet en planlagt avvikling av firmaet og aktivitetene i norsk plastindustri.

Stig Thorkildsen i firmaet av samme navn, forteller at man sikter på at høstens K-messe, der kunder og leverandører er samlet, blir en flott avslutning av karrieren.

Stig Thorkildsen & Co representerer en lang rekke ledende agenturer, som Krauss Maffei Berstorff, Erema, Kautex, Inoex, AZO, Dr. Boy, Weima og Sica.
ATM Brovig AS har vært i bransjen siden 2005, og representerer bl.a. Krauss Maffei, Tammermatic, Piovan, MB Conveyors, Friess, Battagion og Getecha.

ATM Brovig har siden mai i år hatt stor, intern aktivitet med å forberede den nye satsingen mot ekstrudering, formblåsing og gjenvinning. Blant annet har selskapet opprettet et Midt Norge-kontor. ATM Brovig har også ytterligere styrket teamet både på salg og ettermarked. – Dette er et stort skritt for oss i ATM Brovig, men vi mener at vår organisasjon med eget serviceteam i Norge gir oss en veldig god mulighet til å gjennomføre overtakelsen av mange agenturer på beste mulige måte, både for kunder og leverandører, sier Rolf Kjønnerud, daglig leder i ATM Brovig AS.
Han legger til at nøkkelpersoner for ATM Brovig blir å treffe på Polymerdagene på Gjøvik i september og på K 2016 i Düsseldorf i oktober. På K-messen vil begge selskapene være representert under hele messeperioden.
Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.063