23948sdkhjf

Siste opprop for Teknologi- & Polymerdagene 2016

Teknologi- & Polymerdagene 2016 er bare noen få dager unna. Det blir rundt 200 personer som møtes til samling 20. og 21. september på Gjøvik. Programmet er lærerikt!

Et 20-talls utstillere står klar i og utenfor hotellet til å møte plast- og komposittbransjens representanter. Hovedutstillingen finner sted innendørs, men utenfor hotellet vil man kunne beskue og høre om BMWs plast- og komposittbil, i3. Karbonfiberbilen «Revolve» som studenter ved NTNU i Trondheim har laget blir også til stede på dag 2. Da tar dessuten Øveraasen AS med seg en gigantisk snørydder for flyplasser, med komposittskarosseri. Alt er verdt å høre om, ta og føle på!

Teknologi- & Polymerdagene 2016 (T&P-dagene) har et program med 30 foredrag, mange utstillere og fem mulige bedriftsbesøk. Deltakere med interesse for plast og spesielt sprøytestøping kan på første ettermiddag dessuten velge å delta på et miniseminar om feilanalyser og mekanisk ytelse for plastprodukter.

Teknologiutviklingen er i ferd med å snu arbeidslivet på hodet. Og det går fortere enn mange tror og kanskje også setter pris på. Årets konferanse berører absolutt endringene og utviklingen som skjer. Utviklingen gjelder oss alle sammen – ikke bare «de andre».
Den automatiserte fabrikken er ikke langt unna og nye biomaterialer gjør inntog. Smakebiter gis på Teknologi- & Polymerdagene. I salen sitter folk som til nå har vært ukjente for våre industrier, kontakter som kan bli viktige framover.

Havbruksnæringen skal femdoble produksjonen. Det vil i stor grad måtte skje med nye, bærekraftige løsninger. To av Norges fremste eksperter på området kommer til konferansen. Her presenteres også noen av de nye løsningene som miljøer i plast- og komposittindustrien er med og utvikler. I havbruksnæringen er det garantert plass til flere, innovative løsninger fra bearbeidere og deres kunder!

Plast- og komposittmaterialer har i det hele tatt uendelige muligheter. De øker med nanotilsetninger. Norskfødte Maria Strömme, professor ved Universitetet i Uppsala, forsker på materialer og nanopartikler. Hun tar oss med på en reise inn i mulighetenes univers. Vi kan love et spennende foredrag.

I skrivende stund er det 190 navn på deltakerlisten og stadig nye kommer til. Det er hyggelig at vi blir så mange. Det er fortsatt noen hotellrom ledige så kom gjerne til arrangementet på Gjøvik, bli litt mer oppdatert og treff bransjekolleger. I tillegg til det faglige, kan det loves hyggelig atmosfære med god mat og drikke.
Under festmiddagen første kveld blir det utdeling av Polymerindustriens hederspris 2016.

Påmelding tas imot helt fram til starttidspunktet. Har du tenkt deg til Gjøvik og ikke har meldt deg på – gjør det nå! Se programmet, foredragsholdere, praktiske informasjoner og link til påmelding på www.teknologidager.no
Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.062