23948sdkhjf

Nytt Vito Leo-seminar på Raufoss

Nok en gang kommer professor Dr. Vito Leo til Norge, til opplegg arrangert av i4plastics. Seminaret holdes 30. og 31. mai 2017, og er det andre BIMS-seminaret med Vito Leo som arrangeres i regi av i4plastics. Undertittelen er: «Forstå mekaniske egenskaper til termoplastiske materialer». Påmelding innen 9. mai.

Silje Aschehoug i i4plastics sier til Plastforum at seminaret vil fokusere på de komplekse, mekaniske ytelsene i termoplastene. Følgelig er det aktuelt for mange grupper i polymerindustrien, også blant industriens kunder.
Det er med andre ord ikke bare de som jobber med sprøytestøping som har glede av det.

Prof. Dr. Vito Leo har også vært brukt av plastindustrien tidligere. Forum for sprøytestøping benyttet den populære belgieren ved et par anledninger i både 2003 og i 2006. Han er en engasjerende foredragsholder samt en meget god pedagog og har høstet mange lovord fra det norske bransjemiljøet.

Forrige Vito Leo.seminar i regi av i4plastics ble fulltegnet. Silje vil derfor at de som ikke fikk plass sist gang prioriteres denne gangen. Seminaret er også åpent for personer og bedrifter som ikke er medlemmer av i4plastics, men da til en litt høyere konferanseavgift.

Kurset starter kl. 10.00 tirsdag 30. mai og avsluttes onsdag 31. mai kl. 16.00. Det holdes på Raufoss, nærmere bestemt i Kantina, 1. etasje, rom B 100, hos SINTEF Raufoss Manufacturing.

Se nærmere beskrivelse av seminaret på:
http://www.i4plastics.com/nyheter/velkommen-til-seminar-med-prof-dr-vito-leo

Påmelding innen 9. mai. Send din påmeling til: silje.aschehoug@sintef.no
Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.328