23948sdkhjf

4. mai: PUR-gruppens årsmøte og temadag 2017

Årets arrangement vil finne sted 4. mai og holdes i Norsk Industri, Næringslivets Hus, Majorstuen i Oslo. Det starter med PUR-gruppens årsmøte kl. 10.00. Deretter er det lunsj før temadagen starter klokka 13.00 – det er PUR-gruppens tekniske konferanse.

Årsmøtet har de vanlige postene med styrets beretning, regnskap og budsjett, en handlingsplan for kommende år før det er valg på styre for kommende periode.

Programmet for temamøtet ser du over. Det inneholder noen faste poster, så som status for brannkrav og siste bestemmelser fra REACH når gjelder diisocyanater, og hva som kan ventes fremover. Programmet har foredragsholdere fra både inn- og utland.
I år er det en fra ledergruppen i Norsk Industri, Carla Botten Verboven, som ønsker velkommen.
Thomas Brønnum vil være ordstyrer under konferansen.

Sosialt samvær og mat er viktig. Derfor er det å håpe at mange har anledning til å bli med på PUR-gruppens middag som vil finne sted på TGI Fridays på Aker Brygge med fremmøte ca. kl. 19.00.

Overnatting på Hotell Opera er det også mulighet til, til redusert pris, enten du kommer til Oslo dagen før møtet eller velger å bli over til dagen etter. For overnatting fra 3. mai er døgnprisen inkl. frokost kr. 1 899 og for overnatting natten frem til 5. mai er prisen kr. 1 440.

Vennligst kontakte hotellet direkte på telefon +47 24 10 30 30 eller på e-post opera@thonhotels.no .
NB! For å få nevnte priser må du oppgi referansenummeret 24626712.
Fellesbestillingen for overnatting er foreløpig gyldig frem til 17. april 2017.

Meld deg på årsmøtet/temadagen på denne linken: https://event.nho.no/skjema/?event=8231

Hold av dagen og vær VELKOMMEN!
Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.093