23948sdkhjf

NKFs års og medlemsmøte: Vi samles i Gloppen!

Års- og medlemsmøtet i Norsk Komposittforbund avholdes 9. og 10. mai på Gloppen hotell. Agendaen er 95 prosent klar og oppdateres jevnlig på NKFs hjemmeside. På dag to, altså 10. mai, er alle velkomne til bedriftsbesøk og avsluttende lunsj hos Brødr. Aa AS i Hyen.

Det faglige programmet starter med en workshop på formiddagen, 9. mai. Tematisk vil den dreie seg om komposittindustriens «grønne fremtid» og om sirkulær økonomi.
Gledelig er det at fjorårets workshop har ført til et nasjonalt komposittprosjekt «SAMKOMP». Prosjektet, som tar for seg sammenføyning og limning, står på agendaen for møtet i Gloppen.

Havrommet vil tematisk være et naturlig emne når vi befinner oss i sentrum for utviklingen av hurtigbåter i karbon.
Isolert sett er det avsluttende bedriftsbesøket til verftet til Brødr. Aa noe som hever årets samling.
Styret og sekretariatet i Norsk Komposittforbund mener ellers at årets medlemsmøte vil gi godt med faglig påfyll på flere teknologiområder. Det anbefales å holde av dagene allerede nå, helst melde seg på straks!

Selvfølgelig er det lagt opp til gode sosiale rammer på ærverdige Gloppen Hotell. NKF har forhåndsreservert 45 rom. Og det er først til mølla som gjelder! Styret minner om at det ikke er så mange andre alternative overnattingsmuligheter i umiddelbar nærhet. Skunda på!

Det går fly til Sandane fra Torp, Gardermoen og Bergen. Ellers er bil et utmerket fremkomstmiddel i vakker Vestlands-natur.

Agenda og flere detaljer om arrangementet i Gloppen finner du på: http://www.komposittforbundet.no
Klikk deg videre til riktig nyhet nederst til venstre på siden og du får oppdatert program, alt om påmeldingsfrister (som er satt til 19. april) etc.

VELKOMMEN!
Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.078