23948sdkhjf

EREMA Group: All time high for finansåret 2016/17

EREMA Group fikk en omsetningsøkning på 5 prosent i finansåret 2016/17, en omsetning som endte på 138 mill. euro. Også de nye datterselskapene, Pure Loop og UMAC, fikk et flott år i Erema-familien. Og særlig etter K-messen 2016 økte ordreinngangen kraftig.

EREMA GmbH har gått tungt inn gjenvinningssystemer for plast og presenterte i fjor det siste nye i tekniske utvikling i alle tre av selskapets gjenvinningsdivisjoner.
Høydepunktet for PET-gjenvinning kom med det nye gjenvinningssystemet Vakurema Inline Preform som ble utviklet sammen med Sipa. Linjen muliggjør direkte og fleksibel behandling av vaskede PET-flak for å lage nye preformer for produksjon av PET-flasker.
Gjenvinning av husholdningsplast er svært viktig i en lang rekke land. Her utvidet EREMA sitt anlegg Intarema RegrindPro med enheten ReFresher i fjor høst. Denne enheten skal ifølge selskapet også fjerne mye uønsket lukt og gir nye muligheter for bruk av gjenvunnet plast, ikke minst fra husholdningene.
SW Direct Flow skal også nevnes. Det er et system for smeltefiltrering av mindre forurensninger. Dette gir nye muligheter for behandling av industrielt plastavfall.
Under K 2016 presenterte EREMA sin pakke for «Smart-fabrikken», inneholdende elektronisk kvalitetsovervåking av farge og MVR samt sitt første system for gjenvinning fra ekstruderingsbedrifter, Manufacturing Execution System.
Alle nyvinningene i fjor førte til en merkbar økning i ordreinngangen. Bare i perioden oktober 2016 til mars 2017 mars økte den med 50 prosent sammenlignet med tilsvarende periode året før.
I Norge er det ATM Brovig som er agent for EREMA.
Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.317