23948sdkhjf

PLM Group blir nordisk forhandler av 3D-printere fra HP

PLM Group utvider tilbudet. Forhandleravtalen som er gjort med Hewlett Packard (HP) gir bedrifter i hele Norden tilgang på de nye 3D-printerene fra HP. Det befester også PLM Group som en stor og allsidig forhandler av additive produksjonsløsninger og support her i nord.

HP har i flere tiår vært blant de ledende produsentene av papirskrivere. Nå går konsernet målrettet inn i 3D-print markedet med sin nye teknologi, HP Multi Jet Fusion. Printeren som er bygget på en rekke patenterte teknologier tilbyr, ifølge PLM, en meget høy byggekvalitet, samt lavere produksjonskostnader og opp til ti ganger høyere produksjonshastighet sammenlignet med konkurrerende 3D-print løsninger.

– Vi er ekstremt stolte over at PLM Group har blitt utpekt som nordisk forhandler at HPs 3D-printere. De har svært konkurransedyktige egenskaper, herunder markante forbedringer hva gjelder printhastighet, noe som gir kostreduksjoner, sier CEO i PLM Group, Jan Lundström.
– Avtalen med HP øker porteføljen av 3D-printere og befester vår posisjon som en ledende, nordisk forhandler av løsninger for 3D-print i tillegg til solid support, legger han til.
PLM Group Nordisk forhandler i dag 3D-printere fra HP, 3D Systems, Markforged og DWS.

PLM Group ble grunnlagt i 2009, etter en sammenslåing av store SolidWorks-forhandlere i Norden og Baltikum. I 2014 inkluderte firmaet additive produksjonsløsninger i produktporteføljen. ProNor AS gikk inn i PLM Group i 2016.
I dag har PLM Group 17 lokale kontorer i åtte nordiske og baltiske land, 130 ansatte og en omsetning på omlag 30 millioner euro.
( Se nærmere omtale av Multi Jet Fusion-teknologien/printerne i juniutgaven av Plastforum. Red.anm)
Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.062