23948sdkhjf

Elmico AS solgt til internasjonalt konsern

Elmico AS, som leverer herdeplastløsninger i polyurea og polyuretan til spesielt BA-industrien, er kjøpt opp av selskapet Flowcrete, som igjen er en del av The Euclid Group, store innenfor kjemikalier til bygg- og anleggssektoren.

Herdeplastprodusenten Elmico på Galterud ved Skarnes, sør for Kongvinger, er altså kjøpt opp av det internasjonale selskapet Flowcrete.
Daglig leder og gründer i Elmico, Elisabet Norderup Michelson, har stor tro på mulighetene sammen med de nye eierne, på videre vekst og flere arbeidsplasser hos Elmico.

Elmico har stor kompetanse innenfor polymerteknologi og er kjent for å skreddersy herdeplastløsninger til ulike prosjekter for varig beskyttelse av bygg og konstruksjoner.
– Våre produkter er utviklet for å tåle tøffe forhold. Vi har fått et godt fotfeste i markedet og produktene brukes som belegg, lim, coating og membraner for blant annet tak, industrigulv, parkeringshus, skipsdekk, bruer, kaier, demninger og tankanlegg, sier Michelson.

Elisabet Norderup Michelson etablerte Elmico sammen med bl.a. Svein Kjennerud i 2003. Hun har de siste årene vært hovedeier av selskapet gjennom Elmico Holding AS.
Nå vil Elmicos polyurea-kompetanse og -teknologi lanseres globalt, samtidig som Flowcretes styrker sitt nærvær i Norden.
– Fortsatt satsing på vår teknologi var en forutsetning for salget av Elmico og vi ser at markedsveksten er spesiet stor for bruk av polyureaprodukter i bygg- og anleggssektoren, sier Elisabet N. Michelson.

Elmico vil bli en egen , selvstendig enhet i The Euclid Group. Elisabet Norderup Michelson fortsetter som selskapets daglige leder. Elmico har i dag seks ansatte, og har vært Gazelle-bedrift, dvs. at selskapet har levert vekst og gode resultater gjennom flere påfølgende år. Partene er enige om at transaksjonsbeløp ikke skal offentliggjøres.
Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.081