23948sdkhjf

Kristian Damstuen er ny driftsdirektør i Hallingplast

Hallingplast AS vokser og ruster seg for høy aktivitet i årene som kommer. Kristian Damstuen (47) er ansatt i en ny stilling som driftsdirektør i selskapet, ifølge en pressemelding fra Hallingplast.

Stillingen som driftsdirektør er nyopprettet.

– Rollen som driftsdirektør får en viktig posisjon for å videreutvikle driftsorganisasjonen på fabrikken i Kleivi, sier Sverre Tragethon, daglig leder i Hallingplast.

– Hallingplast fremstår som en meget solid og stor bedrift med friske ambisjoner, sier Kristian Damstuen.

Han kommer fra stillingen som daglig leder i Daimex AS, et firma som leverer produkter og tjenester for skinnegående transport. Før dette var han leder i et IT-selskap i samme sektor. Han har dessuten jobbet som kommunedirektør i Nord-Aurdal kommune i Valdres og kommunalsjef i Gol kommune.

– Takhøyde er noe av det viktigste jeg kan ta med inn en slik rolle. Vi må gi rom for alle ideer og innspill. Det gir grobunn for de beste ideene og den beste utviklingen.

Kristian Damstuen er utdannet sivilingeniør i mikroelektronikk og er nå i ferd med å avslutte en master i organisasjon og ledelse, begge deler fra NTNU.

Han er bosatt i Rogne i Valdres, og skal ukependle til Hallingplasts hovedkontor og fabrikk i Kleivi i Ål. Han begynner for fullt i jobben 21. mai.

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.078