23948sdkhjf

Stein Trygsland er ny styreleder i Hallingplast

Den norske plastrørprodusenten har oppnevnt Stein Trygsland til ny styreleder, ifølge en pressemelding fra Hallingplast.

Hallingplast produserer plastrør av høy kvalitet i Ål i Hallingdal. Produktene brukes innenfor vann og avløp, energi og telekom, olje og gass, samt fiskeoppdrett.

Trygsland har over 25 års ledererfaring fra flere industribedrifter. Nå ser han frem mot å videreutvikle Hallingplast. Han forteller at han har fulgt selskapet lenge, og er imponert over plastrørprodusentens evne til å innovere frem spesialprodukter som gir merverdi til kundene.

– Det skal vi fortsette med. Kvalitet, innovasjon og sirkulære løsninger er viktige knagger i det videre arbeidet, fortsetter Trygsland.

Han peker på at Hallingplast i år åpner et nytt produksjonsanlegg for rørmaterialer i plast som årlig vil resirkulere 10.000 tonn plast. Den nye fabrikken har en prislapp på 100 millioner kroner og får førsteklasses produksjonsutstyr og et eget laboratorium for produktutvikling og kvalitetstesting.

– Jeg ser frem til å lytte til ansatte, kunder og samarbeidspartnere for å få innspill til hvordan vi kan fortsette å utvikle selskapet, sier Trygsland – og retter en stor takk til eierne av Hallingplast for tilliten.

Avtroppende styreleder Jan Andreas Sannem forteller at Hallingplast har vært hans hjertebarn siden han startet som styreleder i 2008. 

Han ser tilbake med stolthet på utviklingen selskapet har hatt de siste 17 årene. Om lag 100 ansatte har kommet til og omsetningen er mangedoblet i perioden.

– Jeg har vært styreleder i 30 forskjellige industribedrifter, men ingen som Hallingplast. Hallingplast er et norsk industrieventyr. Selskapet har hatt en enorm vekst og ekspandert ut i verden fra Hallingdal. Nøkkelen har vært dyktige mennesker som har stått på og skapt unike produkter som løser reelle behov i bransjen. Et godt eksempel på dette er ferdig-vektede undervannsledninger som skaper store gevinster i utbyggingen av infrastruktur, sier Sannem.

Han retter en stor takk til alle ansatte, ledelsen, styret, kunder, samarbeidspartnere, samt Hol og Ål kommune for godt samarbeid gjennom mange år.

Hallingplast er en av Nordens største og mest moderne produsenter av rørsystemer i plast. Bedriften er en heleid norsk familiebedrift, lokalisert i Hallingdal. Spennvidden på produktene er stor, med hovedvekt på rør til vann- og avløp, olje- og gass, merder til fiskeoppdrettsnæringen, spesialrør til bensinstasjoner og ferdig vektede rør til undervannsledninger.

Kilde: Pressemelding fra Hallingplast.

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.078