23948sdkhjf

Over 400 bransjefolk samles for Vann & Miljø i Tønsberg

Onsdag 17. april samles over 400 deltakere fra VA-bransjen for å dele kunnskap og diskutere utfordringer om den kritiske infrastrukturen i Norge.

Konferansen Vann & Miljø 2024 er et samarbeid mellom AVK og Pipelife Norge.

Sammen ønsker de å skape en konferanse som inspirerer og gir faglig påfyll, samtidig som den er en sosial møteplass for utveksling av erfaringer.

Fra hele landet

VA-folk fra kommuner over hele landet utgjør den største gruppen blant de over 400 deltakerne til konferansen. Deltakerlisten inkluderer også en mangfoldig blanding av entreprenører, grossister, rådgivere, leverandører og studenter, noe som understreker arrangementets betydning og bredde, hevder salg- og markedsdirektør i Pipelife Norge, Jørn Fragge.

- Vi ønsker å skape en unik arena som løfter fram dagens og morgendagens utfordringer i vannbransjen. Med den fantastiske oppslutningen vi nå opplever rundt Vann & Miljø, ligger alt til rette for å gjøre nettopp dette.

Sammen om vannbransjens utfordringer

Vann & Miljø 2024 er en sentral begivenhet for Pipelife Norge. Arrangementet sparkes i gang med en "get togheter" pølsefest for deltakere og utstillere som kommer dagen før - etterfulgt av et fullpakket konferanseprogram onsdag og torsdag.

Jørn Fragge har klare forventninger til disse dagene.

- Landet vårt er fullstendig avhengig av at den kritiske infrastrukturen fungerer som den skal. Med klimaendringer og befolkningstetthet, oppstår det utfordringer som ingen klarer å løse alene. Jeg håper derfor Vann & Miljø kan bidra til at vi i større grad begynner å løse vannbransjens utfordringer sammen!

Vann & Miljø 2024 arrangeres 17. - 18. april på Oseberg Kulturhus i Tønsberg.

Kilde: Pressemelding fra Pipelife

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.078