23948sdkhjf

Nytt om navn i Pipelife Norge

ENDRINGER I PIPELIFE: Det er endringer i sentrale stillinger i Pipelife Norge.

Det skriver Pipelife Norge i en pressemelding. 

Ny salgssjef VVS

Etter 12 år i selskapet har Stian Svendsen Oen valgt å si opp sin stilling som salgssjef bygg hos Pipelife Norge. Han blir værende i selskapet en periode fremover, men da i en litt annen rolle.

Kjetil Løften blir ny salgssjef for VVS og tar over ansvaret i forbindelse med samarbeidet på VVS, med god støtte fra Bjørnar Mogstad, leder salgs- og forretningsstøtte.

Løften har 7 års erfaring fra Pipelife i forskjellige roller.

Justeringer innen infrastruktur

Etter halvannet år i selskapet har Jens Kristian Gulbransen valgt å si opp sin stilling som salgssjef infrastruktur hos Pipelife Norge. Han hadde sin siste arbeidsdag i selskapet 31. desember 2023.

For å sikre fokus i sine markedssegmenter, deler Pipelife samtidig opp salgssjefsrollen på infrastruktur inn i henholdsvis VMT og kabelvern, samt Preisolering.

Ragnar Holth fortsetter som forretningsutvikler for infrastruktur.

Salgsledelse elektro

Jørn Fragge tar overordnet ansvar i forbindelse med vårt samarbeid på elektro og kabelvern. Geir Pedersen fortsetter som KAM elektro som i dag og er ansvarlig for løpende kundeoppfølging innen elektro, med god støtte fra produktsjef John Øye. Kåre Yttervik fortsetter som Teknisk KAM Energi og tar ansvar innenfor kabelvern/energi.

Bedriften er en del av Pipelife-konsernet som er blant Europas ledende produsenter av plastrør og tilhørende deler.

Deres rør benyttes til vann, avløp, kabelbeskyttelse og elektriske husinstallasjoner. En betydelig andel av produksjonen går til eksport. Dette gjelder særlig rør av polyetylen (PE) i store dimensjoner, der Pipelife Norge har utviklet et unikt konsept med hele den vestlige halvkule som marked.

Pipelife Norge har egen forsknings- og utviklingsavdeling i Surnadal.

Kilde: Pressemelding fra Pipelife Norge.

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.109