23948sdkhjf

Hold Norge Rent-konferansen blir 7-8 mai

SAMMEN RYDDER VI NORGE: I 2024 arrangeres Hold Norge Rent-konferansen i Bergen 7. – 8. mai. 

I samarbeid med Bergen og Omland Friluftsråd vil Hold Norge Rent løfte frem viktige oppryddingsinitiativer og belyse sentrale temaer knyttet til frivillig opprydding.

Det skriver Hold Norge Rent i en Pressemelding.

7. mai – Konferansedag

Programmet består av et variert utvalg innledere som alle tar opp sentrale temaer knyttet til frivillig opprydding. Mer informasjon om innlederne kommer i løpet av våren.

Miljøprisen Gullklypa har som formål å løfte frem det viktige arbeidet innen frivillig opprydding. Prisen deles ut til en ildsjel eller organisasjon som har vist en ekstraordinær innsats mot forsøpling.

8. mai – Nettverksdag

Nettverksdagen legger til rette for dialog og erfaringsutveksling knyttet til frivillig opprydding, og skaper et koblingspunkt på tvers av samfunnssektorer og kompetansemiljøer.

Dette året arrangerer Hold Norge Rent tre faglige utflukter i samarbeid med Bergen og Omland Friluftsråd, samt aktørene bak Plastic Whale Heritage. Hver utflukt tar for seg forskjellige aspekter av frivillig opprydding sett i lys av lokale og regionale initiativer og aktører på Vestlandet.

Kilde: Pressemelding fra Hold Norge Rent.

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.094